Congres 2018 meer dan geslaagd

Het mooie weer completeerde het geweldige programma dat door Kimm Timmermans en Cees Duvekot was samengesteld. een mix tussen kennis van het verleden en de toekomst, van Willem van Oranje naar Ruben Geradts van de TU Delft.
De opkomst was prima, 50 leden en partners deden mee aan de twee intensieve dagen waarin alle vormen van vervoer werden aangeboden. Aankomst met eigen auto of trein, daarna een TukTuk, open sloep, benenwagen en bus in Delft terwijl al het vervoer in Scheveningen in stijl werd aangeboden door de Scheveningse Strand Express, het geen vrijdagmorgen vroeg nogal wat reacties opriep bij de mannen van de visafslag.
De eerste dag werd afgesloten met een borrel en 'diner' in de vorm van BBQ op het strand.

 

De eer van de titel havenmeester van het Jaar viel te beurt aan Pieter Verschoor, havenmeester van de industriehaven   Hardinxveld-Giessendam.

Volgens de voorzitter van de jury vanwege

"zijn grote inzet voor de VHN, waar hij naast bestuurslid de zo belangrijke rol van relatiemanager vervult. Aandacht voor de leden, een kaartje, bloemetje bij bijzondere gelegenheden, maar ook de aankoop van de relatiegeschenken, de uitingen van de Vereniging zoals vlag, banners en badges etc.
Pieter zorgt ervoor dat het bestuur haar rol op een goede wijze kan invullen, kortom de smeerolie van de VHN". 


De volgende bijeenkomst al weer snel en wel op vrijdag 19 oktober bij het STC en het onderwerp is LNG.

Met vriendelijke groet

Aart Hiemstra
Vice Voorzitter

« Vorige
  •  
  •  
  • Haven Amsterdam
  •