Congres 2018

Het jaarlijkse Congres van de Vereniging van Havenmeesters zal worden gehouden op 27 en 28 september 2018

 

Gasthavens zijn

 

 

en

 

   
     
 

 

Programma.

Voor het jaarlijkse congres van onze vereninging in Delft en Scheveningen hebben 
Kimm Timmermans en Cees Duvekot  een mooi programma samengesteld waarin de beide steden en havens goed tot hun recht komen.

We starten in Delft en verzamelen bij het Westcord Hotel (afrit IKEA). HIer hebben we kamers in optie genomen voor single en double gebruik voor diegenen die een avond van te voren willen komen (€139,00).

Op donderdag 27 september worden we welkom geheten door BARBARA een fenomeen in Delft, de koffie en koek staan klaar en het parkeren voor deze dag is gratis.
Om 10.05 uur vertrekken we naar het Oude Stadhuis in TukTuks, daar zal de burgemeester van Delft Marja van Bijsterveld ons ontvangen met een gebakje en speech. Nadat onze kersverse voorzitter met u de dag bespreekt, nemen we een kijkje in het Prinsenhof waar een groot gedeelte van onze vaderladsche geschiedenis zich heeft afgespeeld.

Kimm is bij mijn weten de enige havenmeester die haar kantoor heeft in een Brasserie, we varen daar naartoe in kleine open bootjes en krijgen na de lunch een presentatie over het redden van dieren uit de gracht.
Vervolgens vertrekken we naar Deltares voor een interessant programma, de partners verlaten de groep en gaan naar de Porceleinen Fles.

We komen omstreeks 16.00 uur allen weer bij elkaar op het parkeerterrein van Westcord en rijden op eigen gelegenheid naar het Badshotel in Scheveningen (€90.00). Het parkeren is hier niet gratis, dus denk erom een kaart te bestellen bij opgave van het congres (€19.50).

Wat is er mooier aan Scheveningen dan het strand, we gaan aan de borrel in Paviljoen Waterreus omstreeks 19.00 uur en krijgen daarna een BBQ.

De volgende morgen vroeg op! Ontbijt in het Zeemanshuis en daarna naar de Visafslag om 06.30 uur.
Vervolgens naar het haringkaken bij Den Dulk.
Terug in het hotel kunnen de liefhebbers nog uitgebreid ontbijten en vervolgens uit checken en rijden naar TeamBase Akzo Nobel, waar we ontvangen worden door de burgemeester van Den Haag, Paulien Krikke. 
Eef Brouwers neemt ons mee in het wel en wee van zijn Zeewierboerderij.
Daarna neemt Edwin Lodders het woord en geeft tekst en uitleg over het Topzeil Centrum.

Na een broodje van Simonis gaan we vergaderen en sluiten het congres af in een zonovergoten Scheveningen.

Ik hoop jullie een beeld te hebben gegeven van hetgeen er te beleven is op 27 en 28 september 2018.

Uiteraard zal ik jullie nog bestoken met inschrijfformulieren want we willen de zaak voor 1 augustus rond hebben.

Met dank aan Kimm en Cees,

 

     &    

Aart Hiemstra & Lou Goedel
congrescommissie 2018

 

 

 

 
 
Vereniging van Havenmeesters in Nederland - info@havenmeester.nl - Postbus 19406 - 1000 GK Amsterdam
 

 

 

 

 

  •  
  •  
  • Haven Amsterdam
  •